Idioma: Català | Español
Inici Junta directiva Normativa Enllaços Contacte Entitats membres
TRIBUNAL ARBITRAL GIRONA
Àrbitres
Àrbitres proc. equitat
Clàusules
Tarifes
Guia Arbitratge
Notícies
SERVEI D’INFORMACIÓ MEDIADORA
Mediadors
Sol·licituds i formularis
Notícies
Nota Legal

L'Associació a les Comarques Gironines per a l'arbitratge és una associació inscrita al registre d'associacions de Girona, secció 1ª núm. 2028, NIF G17371055 que es regeix per la Llei 60/2003, de 23 de desembre, d'Arbitratge i el Reglament del TAG aprovat el 13 de juny de 2005.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

L'Associació no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs.

L'Associació no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

Compromís de protecció de dades i de compliment de la LSSICE

Les dades personals introduïdes en un formulari s'enviaran a les bases de dades de l'Associació i es tractaran de forma automatitzada amb la finalitat de poder prestar els serveis de l'Associació. L'interessat dóna el seu consentiment perquè les dades es tractin de forma automatitzada amb la finalitat indicada.

De conformitat amb el que disposa la LO 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari enregistrat conserva en tot moment la possibilitat d'exercitar els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de dades. Així mateix, i de conformitat amb el que disposa la Llei 34/2002, d'1 de juliol de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials. En cas de dubte, així com per exercir els drets esmentats, pot adreçar-se a l'Associació mitjançant correu electrònic.

Totes les empreses i persones, especialment les autònomes, que tinguin un conflicte en matèria de dret privat, controvèrsies derivades de contactes de tràfic mercantil o de caràcter civil tenen dues vies per resoldre'ls: l'arbitratge i la mediació.
logos
Associació a les comarques Gironines per a l’Arbitratge
Av. Jaume I, 46 - 17001 Girona - Tel. 972 418 500 - Fax 972 418 501 - E-mail
Inscrita al Registre d’Associacions de Girona, secció 1ª núm. 2028. NIF G17371055  [ Nota legal ]